Archives

Parel 23482

Onze Parel van het Zuiden

Parel is bij ons in de opvang gekomen, omdat haar eigenaar spijtig genoeg wegens persoonlijke omstandigheden niet meer voor haar kon zorgen.
Parel houdt ontzettend van aandacht. Als ze dit niet krijgt, eist ze het gewoon zelf op. Wij zoeken voor haar daarom een plekje bij iemand die veel thuis is. Als Parel het merendeel van de dag alleen thuis moet zijn, is dit voor Parel niet geschikt.

Parel wordt niet bij andere katten geplaatst

Max 22111

BANGE MAX HEEFT TIJD NODIG

Max is een angstige kat van 1 jaar oud. Hij is samen met nog een tiental andere katten in het asiel terecht gekomen. In de opvang vindt hij veel erg spannend, maar is wel nieuwsgierig. Hij zal veel tijd nodig hebben om aan een nieuwe situatie te wennen.

Chip 23194

BANGE CHIP ZOEKT BAASJE MET GEDULD

Chip is een kater van anderhalf jaar. Chip is uit een huis met vele katten gehaald omdat de eigenaar niet meer voor ze kon zorgen. Deze jongen heeft veel tijd nodig om te wennen aan nieuwe situaties. In de opvang heeft hij zich nog niet echt laten zien, maar wij hopen dat hij in een goed huisje zichzelf kan zijn.

Fred 23250 & Pebbles 23251

ONAFSCHEIDELIJK DUO ZOEKT HUIS ZONDER KINDEREN

Pebbles en haar broertje Fred zijn onafscheidelijk, ze worden daarom uitsluitend samen geplaatst. Ze zijn dol op voer en halen daarvoor de wildste kapriolen uit. In een nieuwe situatie vinden ze alles heel erg spannend en hebben daarom tijd en rust nodig om te wennen. Het kunnen dan hele gezellige katjes worden en vinden het dan waarschijnlijk wel oké om soms aangehaald te worden, maar niet teveel….overdaad schaadt lijken ze te denken.

Woezel (22789) & Pip (22788)

Deze katten verblijven in één van onze pleeggezinnen die zijn geselecteerd door het Dierenopvangcentrum Breda. Bij interesse kunt u zelf contact opnemen met het pleeggezin.
Familie Koenraadt, e-mailadres: anneliekoenraadt@hotmail.com

Woezel is heel speels maar wordt ook graag aangehaald en gaat gelijk heel hard spinnen. En speelt graag met zijn zusje Pip.

Pip is een echte diva en vindt het fantastisch om iedereen kopjes re geven nadat ze eerst een aantal keer de kat uit de boom heeft gekeken. Ze speelt graag met haar broer Woezel. En laat zich uitgebreid schoonmaken door onze eigen katten.

Vincent 23368

VERLEGEN VINCENT

Deze lieve jongen is Vincent. Vincent is 5 maanden oud. Deze jongen heeft in het begin wat tijd nodig om aan de nieuwe situatie te wennen, maar is al vrij snel om. Daarna is het een lekkere kroelkont. Vincent heeft behoefte aan een speelmaatje van zijn eigen leeftijd en wordt daarom alleen geplaatst in een huis waar al een jonge kat aanwezig is.

Winkie (22683) +FILMPJES

Deze kat verblijft in één van onze pleeggezinnen die zijn geselecteerd door het Dierenopvangcentrum Breda. Bij interesse kunt u zelf contact opnemen met het pleeggezin.
Familie De Rooij, e-mailadres: karin.derooij@outlook.com

Hallo mensen, ik ben Winkie en begin oktober ben ik via het dierenopvangcentrum bij mijn pleegouders terecht gekomen. Ze zijn best aardig hoor en ze zorgen prima voor me, daar niet van, maar ik ben inmiddels al een grote jongen van acht maanden oud en het is tijd om op mezelf te gaan wonen.

Ik zoekt het liefst fulltime personeel met veel knuffeltjes (en een beetje discipline 🙂 Ik geef de voorkeur aan een appartement of huis zonder tuin. Lekker compact en overzichtelijk, daar houd ik van. En van rinkelballetjes houd ik ook en van brokjes, mjammie. Ze zeggen dat ik een guitig, gezellig en een beetje ondeugend mannetje ben. Ik ben energiek en speels, kan me prima vermaken met “gevonden” balpennen, stiekjes, lepeltjes en alle andere rondslingerende prooi en wissel deze rooftochten af met welverdiende dutjes. Daar heb ik dus wel mensen voor nodig, want ik lig graag op schoot te spinnen of op bed in je knieholte. Want ik ben namelijk óók zen master.

Oh ja de dierendokter heeft allebei mijn oogjes moeten verwijderen en nu zie ik dus alleen met mijn snorharen en mijn oortjes en mijn uitstekende reukvermogen. Mij maakt het niets uit hoor, maar bedenk wel waar je aan begint als je ja zegt en laat je niet alleen maar leiden door mijn charme en mooie uiterlijk. Dus denk je dat het klikt, stuur dan een e-mailtje naar mijn pleegouders met informatie waarom je bij mij past en wie weet ontmoeten we elkaar snel.

Isis (23130) & Odin (23129)

Deze katten verblijven in één van onze pleeggezinnen die zijn geselecteerd door het Dierenopvangcentrum Breda. Bij interesse kunt u zelf contact opnemen met het pleeggezin.
Familie Schipper, e-mailadres: pleegkittens.van.james@gmail.com

Isis is een lief poesje, we verzorgen haar met veel plezier. Ze heeft eerst een tijdje naar ons gekeken en is langzaamaan steeds dichterbij gekomen. Nu ligt ze standaard naast je op de bank, houdt het liefst een hele plek bezet. Met haar broer speelt ze heel veel, hij is heel energiek en ze houdt hem prima bij. Maar lekker slapen op de bank is ook fijn, ze komt regelmatig even met je kletsen en weet ook precies wanneer het tijd is voor wat lekkers. Isis houdt van een een rustige benadering en heeft wat tijd nodig om aan iemand te wennen, dan krijg je een geweldig lief en grappig poesje dat jou het allerleukst vindt! Ze is ook heel acrobatisch en zeer goed in het vangen van speeltjes in de lucht en pootballen.

Odin bekijkt de wereld door een speelse bril en houdt van actie, lekker achter zijn zus aanrennen en balletjes uitdagen. Hij zorgt ervoor dat hij in je buurt is voor actie en aandacht. Hij heeft heel grote pootjes al, hij zou best eens een flinke en stoere kater kunnen gaan worden! Maar hij heeft ook een klein hartje en ligt het liefst dichtbij je te slapen, spint heel mooi en kroelt graag om je benen heen. Odin kan geen balletjes weerstaan, daar moet hij mee spelen. Om uit te rusten ligt hij graag in je buurt en komt ook wel eens op schoot.

Ebba 23322

BOERDERIJKATJE EBBA

Deze dame van 5 jaar oud heet Ebba. Ze vindt alles en iedereen heel spannend, maar voor wat lekker eten komt ze graag tevoorschijn. Ze is gewend om buiten rond te kunnen lopen dus dit zoeken wij ook voor haar in haar nieuwe huis. Wij zoeken voor haar een boerderij, manege, tuinderij of iets dergelijks. Ze kan hier dan de muizen weghouden.
Ebba wordt geplaatst als buitenkanskat en zal kosteloos geadopteerd mogen worden.

Inez 23327

DIT MEISJE IS EEN BEETJE BANG

Inez is een poes van 3 jaar oud. Ze is angstig aangelegd, maar zal niet zo snel iets doen. Ze vindt alles heel spannend en ligt hier verstopt in haar carrier. We hopen dat als ze eenmaal ergens gewend is tevoorschijn zal komen en komt voor een aaitje over haar kopje.