Archives

Abby (21363) & Sidney (21141) + FILMPJE!

Deze katten verblijven in één van onze pleeggezinnen die zijn geselecteerd door het Dierenopvangcentrum Breda. Bij interesse kunt u zelf contact opnemen met het pleeggezin
Jeanette, e-mailadres: pleegkitten@gmail.com

Hey… Leuk dat je ons verhaaltje leest.
Wij zijn Abby & Sidney en wij zoeken samen een huisje waar we samen mogen spelen en kroelen met ons personeel. We zullen onszelf even voorstellen. Zoek je een vriendinnetje voor het leven? Een poesje dat nergens bang van is en alle mensen leuk vindt. Een poesje dol is op kroelen en heel hard kan spinnen? Nou dan ben je bij mij aan het goede adres.
Ik ben Abby. Zoals jullie wel zien ben ik ietsje groter als mijn broertje. Ik ben helemaal alleen gevonden, en ik was goed ziek zullen we maar zeggen. Pleegmama heeft eerst gezorgd dat ik weer beter werd en toen mocht ik gaan spelen met mijn drie kleine broertjes. Dat vond ik geweldig! Ik kan het met al mijn broertjes goed vinden. Sidney daagt me vaak uit, dus met hem kan ik lekker mee spelen en ravotten. Als ik uitgespeeld ben dan vind ik het ook heerlijk om op schoot te komen kroelen. Dan spin ik echt heel hard.
En ik ben Sidney! Kijk maar eens in mijn mooie kraaloogjes! Vind je me ook een heerlijk snoepje? Nou, dat ben ik hoor! Ik ben een klein katertje, maar ik ben een stoere jongen hoor. Ik speel graag met mijn grote zus Abby, die soms best een beetje wild is. Ik leer ook heel veel van haar. Bijvoorbeeld dat op schoot liggen heerlijk is! Ik kan al bijna net zo hard spinnen als Abby! Spelen met een hengel met veertje vind ik geweldig, ik ben dan heel fanatiek! Soms ga ik dan een beetje grommen als iemand mijn veertje af wil pakken. Maar Abby is daar niet van onder de indruk, ze gaat dan gewoon even op me zitten. Graag verhuizen we samen naar een huisje met een tuintje zodat we in de toekomst ook lekker buiten kunnen spelen. Als je wilt kennismaken met ons (Sidney & Abby), stuur dan een mailtje waarin je wat vertelt over je thuissituatie (hoe woon je, gezinssamenstelling, ervaring met katten en / of andere dieren) Wil je ook leuke filmpjes van ons zien? Neem dan zeker een kijkje op instagram: https://www.instagram.com/pleegkittens/ Onze pleegmama plaatst dagelijks updates.

Sven (20436) & Olaf (20435)

Deze katten verblijven in één van onze pleeggezinnen die zijn geselecteerd door het Dierenopvangcentrum Breda. Bij interesse kunt u zelf contact opnemen met het pleeggezin
Familie Van Walsum, e-mailadres: pleegkittens@vanwalsum.io

Hallo, wij zijn Sven & Olaf en we zijn samen op zoek naar een leuk huisje.

Sven: Ik ben een rustige kater die graag van veel slapen houdt en ook graag in het zonnetje ligt. Ik heb een heel groot knuffelgehalte. Maar kom maar niet te plots bij me in de buurt want dan word ik bang. Na een tijdje vind ik het leuk om geaaid te worden en dat laat ik dan ook graag horen.
Olaf: Ik ben een kater die heel erg speels is. Vooral de hengel vind ik heel leuk! Ik ben wel een kleine angsthaas, dus je moet me wel wat tijd geven om ergens aan te wennen, een druk huis is dan ook niks voor mij. Maar samen met mijn broer voel ik me altijd lekker op m’n plek.

Heb jij een huisje voor ons?

Matteo (16672) & Pablo (16673)

Deze katten verblijven in één van onze pleeggezinnen die zijn geselecteerd door het Dierenopvangcentrum Breda. Bij interesse kunt u zelf contact opnemen met het pleeggezin.
Familie Storm, e-mailadres: melinda_storm@hotmail.com

Dit zijn Pablo & Matteo, twee onafscheidelijke broers van 1 jaar oud, die samen op zoek zijn naar een eigen baasje, huis en haard. Deze katers hebben we als pleeggezin vanaf 7 weken oud bij ons in huis, we kennen ze dus door en door en kunnen alles over ze vertellen!

Pablo & Matteo zijn hele lieve en sociale katten die graag bij je neerploffen voor een uitgebreide knuffelsessie, kopjes en likjes geven en bij je op bed slapen. Ze zijn gewend aan het huiselijke leven. Doordat ze nu ‘kitten-af’ zijn, zijn ze iets rustiger geworden, maar ze zijn altijd in voor het jagen op hengels en propjes papier. Ze zijn de beste vliegenvangers en willen straks heel graag op verkenning gaan in de tuin. Matteo staat in verband met een mogelijk allergische reactie op speciaal voer, hier doet hij het goed op. Tijdens de kennismaking kunnen we hier meer over vertellen. Ze gaan hier prima om met onze eigen poes van 10 jaar.

Heb je interesse in dit lieve duo en heb je genoeg tijd om met ze te knuffelen? Stuur dan snel een mail met info over je gezinssituatie, woonsituatie en eventuele andere dieren, en kom met ze kennismaken!

Meer filmpjes en foto’s van Pablo & Matteo vind je op Instagram: stormy _pleegkittens

 

Boaz (20236) & Jachin (20642)

Deze katten verblijven in één van onze pleeggezinnen die zijn geselecteerd door het Dierenopvangcentrum Breda. Bij interesse kunt u zelf contact opnemen met het pleeggezin
Familie Wagenvoorde, e-mailadres: cleovoortje@live.nl

Hey, wat leuk dat je een kijkje bij ons neemt. Wij zullen ons even voorstellen. Wij zijn Boaz en Jachin. Boaz kwam in het pleeggezin toen hij 4 weken oud was. Twee weken later kwam Jachin. Boaz komt erg graag in je armen liggen. Jachin komt graag bij je op schoot liggen. Wij vermaken ons prima met elkaar en als wij klaar zijn met kittenkwaad uithalen, vinden wij het heerlijk om in elkaars armen in slaap te vallen. We vinden het geweldig om met de speelgoedhengel te spelen. Heerlijk vinden wij het als we klaar zijn met stoeien en spelen om in de 2,5 meter hoge krabpaal te klimmen & dutjes te doen. Wij zijn dol op de speelrail en samen met het balletjes te spelen Wij zijn samen op zoek naar een huis waar we samen met jou kunnen spelen en waar genoeg klim en speelmogelijkheden zijn. Denk je dat wij een geschikte match zijn, dan zouden mijn pleegouders het fijn vinden als je een e-mailtje stuurt met informatie over jezelf, de woonsituatie (huis, flat, etc.), ervaring met katten naar (cleovoortje@live.nl), zodat zij kunnen kijken of de match op papier er is.

Dodo (20779) en Sam (20226)

Deze katten verblijven in één van onze pleeggezinnen die zijn geselecteerd door het Dierenopvangcentrum Breda. Bij interesse kunt u zelf contact opnemen met het pleeggezin.
Merel
, e-mailadres: roks.merel@gmail.com

Maak kennis met Sam en Dodo, twee hechte adoptief broers van nog geen half jaar oud. Sam is een relaxte kater met een passie voor eten en speelgoed. Of alles wat daarvoor door kan gaan… Dodo lijkt soms meer een hondje, dat graag dicht in de buurt van zijn baasje is. Verwacht echter (nog) geen uitgebreide knuffelsessies, want jouw aandacht betekent in hun ogen ‘speeltijd’. Dodo kwam maanden geleden meer dood dan levend bij het asiel binnen. Klein en niesziek als hij was, had hij een reusachtige spirit en ging de grote boze wereld dapper tegemoed. Pas nadat beide heren hun vaccinaties hadden gehad, mochten Sam en Dodo kennis maken. Waarbij Sam veel geduld toonde voor kleine energiebonk Dodo. Nu zijn de rollen omgekeerd en kan de grotere en zwaardere Sam soms iets te lomp met zijn maatje spelen. De twee zijn dan ook op zoek naar een veilig thuis, waar ze de rust en ruimte hebben om met elkaar te ravotten, maar ook af en toe hun eigen plekje op te zoeken. Dodo heeft chronische niesziekte. Dat wil zeggen dat hij altijd verkouden is. Hij is daar aan gewend en stoort zich er niet aan, maar een baasje zal zich moeten realiseren dat hij soms niest en snotterig is. Ook heeft hij aan zijn ziekbed een verkleving op zijn oogje overgehouden. Wij denken dat hij er wel iets door kan zien en ook hier laat de kleine krachtpatser zich niet door hinderen. Wel is het om deze redenen verstandig om Dodo -en dus ook Sam- binnen te houden. Voor de veiligheid in verband met zijn verminderde zicht, en omdat Dodo besmettelijk is voor ongevaccineerde katten. Verder hebben ze niet veel meer nodig dan jouw onvoorwaardelijke zorg en liefde.

Kiiro (19803) & Karasu (19812)

Deze katten verblijven in één van onze pleeggezinnen die zijn geselecteerd door het Dierenopvangcentrum Breda. Bij interesse kunt u zelf contact opnemen met het pleeggezin.
Dennis & Esther de Bruin, e-mailadres: esther.kusters@gmail.com


Kiiro (Japans voor geel) en Karasu (Japans voor raaf) zijn moeder en dochter. Mama Kiiro is prachtig zwart met hele gele ogen (vandaar haar naam). Ze vindt mensen soms nog een beetje spannend en moet even wennen. Maar als ze eenmaal doorheeft dat kroelen heel lekker kan zijn, dan ontdooit ze.
Karasu heeft net haar stemmetje gevonden en wel vertellen dat ze er is. Ze is ook een ontzettende kroelkont.
Kiiro is bevallen in een hondenhok van Karasu en haar 2 broertjes (Kumo en Kage) en kwam toen de kleintjes 2 dagen oud waren bij het pleeggezin.

Wil je Kiiro en Karasu ontmoeten? Stuur dan even een mail met een korte introductie en hoe jouw thuissituatie eruit ziet.

Pim (21032) & Pom (20998) MET FILMPJE!

Deze katten verblijven in één van onze pleeggezinnen die zijn geselecteerd door het Dierenopvangcentrum Breda. Bij interesse kunt u zelf contact opnemen met het pleeggezin
Familie Koenraadt, e-mailadres anneliekoenraadt@hotmail.com

De avonturen van Pim & Pom
Pim (21032) is een lief en vrolijk wit met zwart gevlekt poesje, ze houdt van heerlijk knuffelen en spelen met haar vriendje Pom. Pom (20998) is een lief en grappig zwart katertje, mega zacht en kan heel erg schattig knuffelen. Samen gaan ze vaak op avontuur. Zo zijn ze al op haaienjacht geweest en achter blaadjes aangehold in tuin. Pim en Pom kunnen beide heel erg hard spinnen en willen het liefst bij je in de buurt liggen. Ze kunnen ook heel goed bij oudere katten die geven ze graag ook kopjes. Ook vinden ze kinderen leuk in alle leeftijden van peuter tot ouder. Ze zijn beide toe aan nieuw avontuur, wie heeft er plek voor deze 2 prachtige lieve kittens?

Gonzo (20867)

Deze kat verblijft in één van onze pleeggezinnen die zijn geselecteerd door het Dierenopvangcentrum Breda. Bij interesse kunt u zelf contact opnemen met het pleeggezin.
Familie Schipper, e-mailadres: pleegkittens.van.james@gmail.com

Houd je van lezen in bed of televisie kijken in bed? Gonzo is er graag bij, hij gaat dan spinnend bij je liggen en je wordt weer helemaal zen. Gonzo is een heel gezellig en lief katertje, een echte kroelerd. We zien hem in allerlei poses op de bank liggen. Gonzo is opgegroeid met broertjes en zusjes, als je een echte kittenfan bent kun je hem samen met een broertje en zusje adopteren! Heb jij wat balletjes in huis of wil je die wel voor hem kopen en wil je van zijn balspel genieten? Schrijf ons dan een e-mail waarin je vertelt over jezelf en wie weet kun jij hem komen ontmoeten.

Jack (20871) & Zelda (20870)

Deze katten verblijven in één van onze pleeggezinnen die zijn geselecteerd door het Dierenopvangcentrum Breda. Bij interesse kunt u zelf contact opnemen met het pleeggezin.
Familie Schipper, e-mailadres: pleegkittens.van.james@gmail.com

Met Jack in huis heb je je eigen huis panter. Hij is enthousiast en atletisch en altijd in voor spelletjes. Ook komt hij minimaal 1x per dag heel veel kroelen, zoals s’ochtends als je uit bed komt en hij je enthousiast begroet en om je benen krioelt. Hij spint regelmatig, een mooi diep brommend spingeluid. Daar word je helemaal zen van. Hij komt graag bij je liggen op de bank of bij je werkplek. Hem aaien mag dan zeker! Jack komt samen met zijn zusje Zelda. Wil jij graag zo’n prachtige panter om mee te spelen en te kroelen?

Zelda is een heel lief poesje dat graag met je komt kroelen en in je buurt ligt. Ze houdt ook van spelen zoals met legostukjes en een lege keukenrol, ze vermaakt zich er goed mee. Zelda vindt het helemaal geweldig om elke dag even op een bed te kroelen, dan gaat ze al op het bed zitten en geeft een miauwtje om je aandacht te trekken. Wil je ook graag en zo’n leuk poesje en wil je haar mooie patroon van dichtbij zien? Stuur dan een bericht met informatie over jezelf.

Kate (20868) & Pim (20869)

Deze katten verblijven in één van onze pleeggezinnen die zijn geselecteerd door het Dierenopvangcentrum Breda. Bij interesse kunt u zelf contact opnemen met het pleeggezin.
Familie Schipper, e-mailadres: pleegkittens.van.james@gmail.com

Kate is de kleinste van het nest maar niet de minste! Als er hapjes uitgedeeld worden is ze zo snel dat ze die van haar broers en zusje ook alvast opeet. Ze steelt de show met haar balspel (pingpongballetjes!) en vindt het leuk om na haar spelletjes ook bij je te liggen. Heb jij een raam waarin Kate past en vind je het goed om regelmatig nieuwe speeltjes met veren te kopen?

Pim is een heel lief katertje en komt graag naast je liggen of zelfs op je schoot. Hij vindt het heerlijk om te kroelen en kletst dan ook met je, hij is niet te missen! Hij houdt van spelen met balletjes en alles wat aan een hengel hangt. Als je achter de pc of laptop zit, zal hij zeker erbij komen om de muis op het scherm te volgen. Hij kijkt ook graag een filmpje mee. Wil jij zijn interessante snorretje van dichtbij bekijken? Schrijf dan een e-mail met informatie over jezelf en wie weet kun jij hem binnenkort ontmoeten.