Archives

Burun 28191

Burun is een vriendelijke kater van ongeveer 3 jaar. Wat een guitig koppie heeft deze jongen hè, daar wordt je zo verliefd op ♥
Qua gedrag is het ook een leukerd, hij is nieuwsgierig van aard en komt graag een knuffel halen. Maar genoeg is genoeg en dan gaat hij weer vlug verder voor nieuwe avonturen.

Sas 28014

Sas is een lieve poes van 7,5 jaar. Toen zij gevonden werd was zij net aangereden en had haar kaak gebroken. Het heeft even geduurd, maar nu is ze eindelijk zover dat ze een ander thuis mag gaan zoeken.
Over schildpadkatten zeggen ze vaak dat ze een eigen wil hebben, Sas is daarin geen uitzondering 🙂 Sas weet prima wat ze wel of niet wil. Eigenwijs is ook wijs toch?

Bucky 28152

Maak kennis met Bucky, een poes met een houding die soms wat onvoorspelbaar lijkt te zijn. Maar als je goed naar haar kijkt, zie je wanneer ze genoeg heeft van jouw aandacht. Bucky heeft een zachte kant die langzaam maar zeker naar voren komt met de juiste liefdevolle benadering. Korte interacties gaan goed, laat de toenadering vooral vanuit Bucky komen.

Nugget 28050

Maak kennis met Nugget, een voorzichtige kater die geniet van aandacht en knuffels, ondanks zijn voorzichtigheid. Hij houdt ervan om geknuffeld te worden en dicht bij zijn mensen te zijn. Af en toe niest hij wat, maar dat doet niets af aan zijn liefdevolle karakter. Overweeg Nugget een warm thuis te bieden en hij zal zijn eigen unieke persoonlijkheid laten zien.

Enzo 28172

Enzo is een kater van bijna 3 jaar die altijd buiten heeft geleefd. Hij zou graag weer een buitenhuis willen betrekken. Wel in de vorm van een tuinderij, manege, kassencomplex of boerderij.

Dirk 28158

Dirk is een stoere kater van bijna 3 jaar. Hij heeft vooral buiten geleefd, maar ook wel met mensen te maken gehad. Hij wil graag aandacht en tegen je aan hangen, maar genoeg is genoeg 🙂
Deze vrijbuiter heeft de ruimte nodig, niet alleen in huis, maar zeker ook daarbuiten.

Minnos 28190

Minnos is een dame van 3 jaar die bij ons is gekomen als afstandsdier. Haar baasjes gingen verhuizen en helaas mocht ze niet mee 🙁
Ze zal in het begin nog niet naar je toekomen en dus de kat uit de boom kijken. Maar ze vindt aandacht heerlijk en een aai is welkom.

Zoep 28154

Zoep is een mooie kater van ongeveer 5 jaar oud. Hij is in het asiel terecht gekomen, omdat hij al enige tijd in de Hoge Vucht aan het rondzwerven was. Wij hebben Zoep hier leren kennen als een rustige (eigen)wijze kater die alles op zijn gemakje bekijkt en het zijne ervan denkt.

Luna 28097

Luna is een poes van ongeveer 4 jaar. Zij is binnengekomen als zwerver en was onder de indruk van alle drukte in het asiel. Na een aantal dagen kwamen wij erachter dat Luna liever niet op de kattenbakken wilde gaan. na verschillende kattenbakvullingen te hebben geprobeerd, bleek gewoon zand dé oplossing.
Voor Luna zijn wij op zoek naar mensen die een kattenren in de tuin hebben, of een goed afgesloten tuin. Dit vragen we, omdat Luna dan gelijk naar buiten zou kunnen.
Als Luna je eenmaal kent, is het een enorme knuffelkat, wil graag bij je zijn en eet ook alleen als je bij haar bent. Dit gaat beter als zich thuis voelt.

Ritchie 28046

Ritchie is een afwachtende kater van ongeveer 4 jaar oud. Hij kwam ergens aanlopen en werd na een tijdje naar het asiel gebracht. Hier is hij gecastreerd en zijn gebit is gesaneerd. Nu mag Ritchie op zoek naar een nieuw thuis.