Archives

Scott 24600

MAGISCHE SCOTT

Deze lieve jongen heet Scott. Hij is al een oudje (15 jaar), maar o zo lief. Scott is een echte Bengaal. Hij laat zich horen als hij aandacht wil en hij weet hoe hij deuren, koelkasten en wie weet meer open moet krijgen. Wij zoeken voor Scott een huis met tuin die goed afgesloten is.

Dizzy (24408) & Ella (24410)

Deze katten verblijven in één van onze pleeggezinnen die zijn geselecteerd door het Dierenopvangcentrum Breda. Bij interesse kunt u zelf contact opnemen met het pleeggezin.
E-mailadres: melinda_storm@hotmail.com

Dit zijn Dizzy & Ella, twee lieve en sociale kittens van 12 weken oud. Hoewel ze best op elkaar lijken, hebben ze hele verschillende karaktertjes!

Katertje Dizzy is best wel een druktemaker, maar kan ook heerlijk ronkend op je schoot in slaap vallen. Poesje Ella steekt qua spelen met kop en schouders boven de andere kittens uit: ze heeft de beste coördinatie, maakt de hoogste sprongen en is bloedfanatiek! Ook Ella wordt graag geaaid, maar wel als ze rustig ergens ligt, verder heeft ze het nu veel te druk met spelen!

De kittens verblijven met hun moeder Billie bij ons als pleeggezin. Ze zijn al gewend aan allerlei huiselijke geluiden, ook met jonge kinderen die op bezoek kwamen ging het prima en werd er volop gespeeld. Nu is dit grappige stel klaar om hun eigen huisje te vinden!

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje waarin je iets vertelt over je gezinssituatie, woonsituatie, katten ervaring en eventuele andere dieren in huis. Dizzy & Ella zouden op termijn ook graag toegang hebben tot een tuin of afgezet balkon om op ontdekking uit te gaan. Voor filmpjes van deze katjes kan je kijken op Instagram: https://www.instagram.com/stormy_pleegkittens/

Billie (24406)

Deze katten verblijven in één van onze pleeggezinnen die zijn geselecteerd door het Dierenopvangcentrum Breda. Bij interesse kunt u zelf contact opnemen met het pleeggezin.
E-mailadres: melinda_storm@hotmail.com

Knuffelpoes zoekt baasje om gezelschap te houden!

Dit is Billie, een poes van 2 jaar oud. Ze is bij ons als pleeggezin gekomen met haar 4 kittens. Billie is de beste moeder die je je maar kan wensen: heel erg verzorgend naar haar kittens, en nu ze ouder zijn zien we haar lekker met de kittens ravotten.

Billie is ook voor ons de liefste moederpoes gebleken, ze geeft eindeloos kopjes tegen je benen en komt lekker tegen je aan liggen als je op de bank zit. Ze geniet enorm van geknuffeld worden en kijkt je dan verliefd aan met haar prachtige ogen. Billie kan naar vreemden wat afwachtend zijn, maar als ze je eenmaal kent overlaadt ze je met kopjes!

We zoeken voor Billie baasje(s) die haar lekker veel aandacht geven, en waar ze op termijn ook naar buiten kan. Zie jij het wel zitten om zo’n knuffelkont naast je te hebben liggen? Stuur dan een mailtje waarin je iets vertelt over je gezinssituatie, woonsituatie en eventuele andere dieren, en wie weet ligt Billie straks spinnend bij jou op de bank!

Voor filmpjes van Billie kan je kijken op Instagram: https://www.instagram.com/stormy_pleegkittens/

Domino 24739

DOMINO IS GRAAG BUITEN

Deze knappe kater heet Domino. Voor Domino zoeken wij een huis met veel grond. Deze jongen is hoogstwaarschijnlijk geen huis gewend en daarom zoeken we voor hem een manage of boerderij waar hij lekker rond kan struinen.

Moppie 24906

Deze lieve kater heet Moppie. Moppie is bij ons in de opvang gekomen omdat het niet samen ging met het kindje. Nu zoeken wij een nieuw huisje zonder kinderen waar Moppie lekker verwend kan worden. Deze man heeft wat tijd nodig om zich open te stellen voor vreemden. Moppie wil graag een huis waar hij ook toegang heeft tot de tuin.
Bij Moppie is een lichte hartruis geconstateerd. Hier heeft hij geen last van en hoeft hij ook (nog) geen medicatie voor.

Sok (23782) & Jip (23798)

Deze katten verblijven in één van onze pleeggezinnen die zijn geselecteerd door het Dierenopvangcentrum Breda. Bij interesse kunt u zelf contact opnemen met het pleeggezin.
E-mailadres: Platvoetenzijnvrienden@hotmail.com
Telefoonnummer: 0621960976

Ontzettende, lieve, nieuwsgierige katertjes. Mooi in hun vacht. Spelen graag met elkaar en met alles wat hun nieuwsgierigheid wekt. Spinnen als ze t naar hun zin hebben, komen lekker bij je liggen als ze dat zin in hebben.

Ze zijn opgegroeid bij hun mama, 2 andere katten, een hondje en kinderen. Zijn dus al veel gewend. Ze mogen nu naar een ander warm nestje waar goed voor ze gezorgd wordt!

Lady (23748)

Deze katten verblijven in één van onze pleeggezinnen die zijn geselecteerd door het Dierenopvangcentrum Breda. Bij interesse kunt u zelf contact opnemen met het pleeggezin.
E-mailadres: Platvoetenzijnvrienden@hotmail.com
Telefoonnummer: 0621960976

Lieve poes, wordt graag aangehaald. Kan een beetje schuw reageren, maar is heel zachtaardig! Ze heeft net een nestje met kittens gehad, waar ze ontzettend goed en liefdevol voor gezorgd heeft. Ze kan ontzettend heerlijk spinnen!

Wiesje 23730

ONS SPECIALE MEISJE

Onze kleine Wiesje van 11 maanden oud kwam half kaal bij ons binnen. Ze had veel kale plekken op haar kopje en in haar nek. Ook was haar achterkant heel kort behaard. Na een lang medisch traject zijn we erachter gekomen dat ze hoogstwaarschijnlijk een voedselallergie heeft. Om deze reden mag ze enkel anallergene brokjes (Royal canin) krijgen en willen we haar plaatsen in een nieuwe situatie met een afgesloten tuin/afgezet balkon of kattenren.

Inmiddels heeft Wiesje weer een mooi aangegroeide vacht en mag ze op zoek naar een nieuw huisje.
Lieve Wiesje houdt van aandacht en kroelen met iedereen die ze tegenkomt. Drukte kan ze soms wat minder goed tegen en dan verstopt ze zich.

De kosten voor dit speciaalvoer zijn ongeveer 21 euro per maand.

Marie 24294

SNELLE DAME ZOEKT HET HOGEROP

Marie is een vliegensvlugge dame van 1 jaar. Zodra ze kans ziet om een hoogte op te kunnen zoeken pakt ze die. Marie komt alleen naar beneden als alles rustig is en ze denkt dat ze veilig is. Als Marie eenmaal beneden is is ze een hele lieve kat die van kroelen houdt.

Carl 24634

KNAPPE KNUFFELKONT CARL

Deze knappe gast heet Carl van 3 jaar. Carl is bij ons gevonden en niet meer opgehaald door zijn eigenaar. Deze jongen is zooo lief. Hij zou het wel erg fijn vinden om een blokje in de buurt te lopen, dus alleen een balkon of tuin is niet voldoende voor deze jongen. Carl kan niet zo goed tegen drukte dus we plaatsen hem bij niet al te jonge kinderen.