Help jij mee?

Dierenopvangcentrum Breda organiseert ieder jaar een collecteweek in ons verzorgingsgebied. Tijdens deze week gaan collectanten langs de deuren om geld op te halen voor onze asieldieren.

Voorafgaand en tijdens de collecteweek zijn veel vrijwilligers nodig. Denk aan mensen die helpen bij de organisatie en natuurlijk heel veel collectanten. De collecte is een belangrijke bron van inkomsten voor onze opvang. Met de opbrengst kunnen we ons werk blijven doen en dierenleed bestrijden.

Waarom collecteren?

Omdat je van dieren houdt natuurlijk! Van huisdieren zoals honden, katten en konijnen, of dieren in de natuur zoals vogels en egels. Hoe meer collectanten voor ons op pad gaan, hoe groter de opbrengst voor de hulp aan dieren in nood. Hoe meer geld er wordt opgehaald, des te meer we kunnen doen. Denk aan het vervoeren van zieke en gewonde dieren met dierenambulances, de opvang van dieren in onze opvang. Help je mee? Word collectant.

Als collectant bepaal je zelf wanneer en hoelang je collecteert. De meeste collectanten lopen in hun eigen straat of buurt. Het kost je slechts een paar uur van je tijd. Meld je aan door een mail te sturen naar vrijwilliger@docbreda.nl ovv collectant. Meer informatie? Stuur een e-mail naar:  info@docbreda.nl ovv informatie over collecte DOC Breda.

Word wijkcoördinator

Wil je nog meer doen dan collecteren? We zijn altijd op zoek naar mensen die willen helpen bij de organisatie. Je belt de collectanten, verdeelt de straten en zorgt ervoor dat iedereen de collectematerialen op tijd ontvangt. Meld je aan door een mail te sturen naar vrijwilliger@docbreda.nl ovv wijkcoördinator.
Voor meer informatie, stuur een e-mail naar: info@docbreda.nl ovv informatie over collecte DOC Breda.