Adoptieprocedure kat

Voor het adopteren van een kat kun je ook de website raadplegen. Daar vind je alle katten en kittens die op dat moment kunnen worden geadopteerd. Voor een bezoek aan de kittens neem je contact op met het betreffende gastgezin. De katten die in het asiel verblijven kun je op afspraak bezoeken van maandag t/m zaterdag tussen 11:00 en 16:00 uur. Als er een klik is tussen de kat en jou en jouw thuissituatie is geschikt voor de betreffende kat, dan kun jij je nieuwe maatje direct mee naar huis nemen. Bij adoptie van een kat uit onze opvang zijn onze algemene plaatsingsvoorwaarden van toepassing.

Nazorg

Enige tijd na de plaatsing zal er telefonisch contact met je worden opgenomen om te horen of alles goed gaat en je tevreden bent over onze dienstverlening. Mochten er problemen zijn, dan kun je uiteraard ook zelf contact met ons opnemen.

Tarieven adoptie

Uiteraard brengt de adoptie van een huisdier kosten met zich mee. We hanteren verschillende prijzen om de relatie tussen dier (levensverwachting) en prijs goed af te stemmen. Hieronder vind je een overzicht van de tarieven.

  • Kitten (tot 8 maanden) €175
  • Kat tot 10 jaar €140
  • 10 jaar en ouder €100

Inbegrepen bij adoptiekosten

We rekenen adoptiekosten om de kosten voor de opvang en medische zorg die de dieren bij ons gekregen hebben te kunnen betalen. Hiervoor krijg je wel een dier dat gecontroleerd is door onze dierenarts en volledig ingeënt en gechipt is. Alle katten zijn bovendien onvruchtbaar gemaakt.

Mochten er zich onverhoopt medische problemen voordoen binnen twee weken na plaatsing, dan kun je kosteloos bij onze dierenarts terecht.

Je kunt bij ons pinnen, dat heeft onze voorkeur.