Succesvol geplaatst: Ally

8 februari 2023
Een aantal maanden geleden is kat Ally geplaatst. Haar nieuwe baasjes hebben een leuke update van haar gestuurd:
Het gaat heel goed met Ally! Het is een schat van een dame. Een dame met een sterke eigen wil en dat maakt haar ook leuk. Ze heeft het naar haar zin en houdt (nog steeds) van haar rust. Andere katten heeft ze liever niet in de buurt of jaagt ze ‘haar’ tuin uit. Ze wordt steeds meer zichzelf en durft steeds meer, ze rent de tuin door, speelt met haar speelgoed (ze houdt van voetballen ?) en ze ligt heel graag op mijn schoot. Als ze op mijn schoot wil, gaat ze op de ligstoel staan en begint hard te miauwen…. dan weet ik al wat mij te doen staat ?. Ze is gek op knuffelen en laten haar nog steeds zelf naar ons toekomen. Ze haalt nog wel onverwachts uit maar ook dat is veel minder geworden. Ik zit regelmatig onder de krassen ? Ik word niet boos, nee ik laat haar even 5 minuten met rust en laat haar zelf weer naar mij toekomen en dat werkt!
Ally voelt zich als een vis in het water bij ons thuis! Ons doel is haar gelukkig te zien en dat lijkt steeds meer gelukt!