Succesvol geplaatst: Boris

2 juli 2023
Kennen jullie Boris nog? De Jack Russel van 12 jaar die op zoek was naar een fijn thuis waar hij zijn oude dag mag doorbrengen? Nou, dat heeft hij gevonden!! Hieronder een verslagje van zijn nieuwe baasjes:
“Wij zijn trots dat wij sinds ruim 3 maanden deze lieve, schattige hond hebben. Boris! Wat zijn wij blij met hem en volgens ons is hij zelf ook blij met zijn nieuwe leven. Zijn grootste dagtaak is ons in de gaten houden. Het liefst wil hij de hele dag samen zijn en vaak aangehaald worden. Gelukkig mag hij mee naar het werk van een van zijn baasjes, dus hij is nooit zonder een van ons. Verder vindt hij het heerlijk om elke dag even los te lopen in het bos. En uiteraard lekker eten, dat doet hij héél erg graag. Boris is al 12 jaar, dus we doen het wel rustig aan met hem. Hem te zien genieten van zijn oude dag geeft ons veel voldoening en volgens de dierenarts kan hij wel 16 jaar worden. We hopen het…”
En dat hopen wij natuurlijk ook! Wij wensen Boris nog vele mooie en gezonde jaren samen met zijn baasjes Ton, Tonny, Joost en Eva ?.