Succesvol geplaatst: Brandy

8 februari 2023

Kennen jij mij nog? Ik ben Brandsy en ik heb ruim 7 maanden in het asiel gezeten. Dat is niet helemaal waar, want ik ben na enige tijd in een pleeggezin geplaatst omdat ik geopereerd moest worden. Diverse melkklieren moesten verwijderd worden en ook ben ik gesteriliseerd. Voor mijn 24-uurszorg mocht ik naar een pleeggezin en als hij moest werken bracht ik mijn tijd door op het kantoor van het dierenasiel.
Ik had het zeker niet slecht geregeld, maar ik wilde natuurlijk toch graag een eigen baasje. Nou, dat is gelukt hoor. Sinds 3 maanden woon ik nu hier en ik heb het toch naar mijn zin! Ze vinden mij super lief en leuk. Ik heb een speciale band met kleinzoon Jace. We kunnen zo gezellig spelen samen. Niemand heeft ook maar een seconde spijt van deze adoptie, dus dat zit helemaal goed.
Happy forever!