Succesvol geplaatst: Flint

8 februari 2023
Jullie kennen vast allemaal Willem de windhond, alias Flint, nog wel toch? Alle verhalen over zijn gebroken pootje, het herstel daarvan, het aanmeten van een brace en zijn zoektocht naar een baasje zijn vorig jaar erg goed gelezen en gedeeld. De update die wij onlangs ontvingen van zijn nieuwe baasjes willen we hierbij dan ook graag met jullie delen:
Het gaat heel goed met Flint. Zijn favoriete bezigheden zijn; eten, wandelen, heeeeel hard door de tuin rennen, met zijn speeltjes spelen (lees; door de kamer heen verspreiden) en natuurlijk lekker liggen (tegen de verwarming, maar het liefst tegen één van ons).
Het blijft bijzonder om met een hond met een brace te lopen. Iedereen wil dan toch weten wat er is gebeurd en is bang dat hij niet met andere honden kan spelen. En dat terwijl Flint juist met alles en iedereen wil spelen… Wij merken niet dat hij verder met lopen nog veel last heeft. Hij is op controle geweest bij de orthopeed en alles was goed. Hij blijft bij lange wandelingen voor de zekerheid wel zijn brace dragen.
Ook zijn conditie is een stuk beter. In het begin liep hij eerst super enthousiast mee, maar ging hij na een kwartiertje toch echt vertragen. Inmiddels kunnen we de hele ronde gewoon lekker doorlopen. Als er dan tenminste niets leuks te bekijken valt, zoals alles met water (slootjes / het kanaal / plassen) of alle dieren en alle open vlaktes. Dan neemt meneer lekker de tijd om dat eens goed te bestuderen.