Succesvol geplaatst: Peerke, Piekaboe en Fester

12 februari 2023
Peerke en Piekaboe verbleven sinds halverwege 2022 bij ons. Ze waren los van elkaar binnengekomen, maar hadden elkaar helemaal gevonden bij ons in de opvang.
Fester kwam later binnen, maar Peerke en Piekaboe accepteerden hem meteen en de drie sloten een vriendschap voor het leven.
Alleen kwam er maar niemand voor ze. ๐Ÿ˜”
Totdat een ontzettend lieve mevrouw ze een kans wou geven en ze alle drie adopteerde. Na een aantal weken kregen we onderstaande update met foto’s toegestuurd:
‘Het is alweer twee weken geleden dat mijn huis is veranderd in een poezenpaleis!
Het gaat ontzettend goed met ‘mijn mannen’. Peerke en Piekaboe gingen meteen op onderzoek uit en Fester wachtte rustig onder het bed totdat de kust veilig was en hij kon komen eten. Na 2 dagen was hij er wel overheen en laat zich inmiddels luid horen als hij zin heeft in iets lekkers.
De liefde van de man gaat door de maag nietwaar?
Piekaboe komt af en toe een kroel halen, maar de andere twee vinden dat nog veel te spannend. Ook goed, ze hebben wat dat betreft genoeg aan elkaar.
Het is heerlijk om te zien hoe ze samen ravotten, kroelen en in elkaars pootjes in slaap vallen. Ik moet daarna dan op mijn knieรซn op onderzoek uit om alle atributen weer overal onderuit te halen. Er zijn zoveel hilarische momenten maar vaak ben ik net iets te laat om een foto te maken.
Hierbij zoals beloofd een paar leuke foto’s voor jullie als herinnering aan dit bijzondere trio.
Ik beloof jullie goed voor ze te zorgen en wil jullie bedanken voor jullie liefde en geweldige inzet voor alle dieren die tijdelijk bij jullie worden ondergebracht!’