Succesvol geplaatst: Storm

7 maart 2023
Hallo allemaal, ik ben Storm.
Een Mechelse herder van 3 jaar oud. Deze maand woon ik alweer een jaar bij mijn nieuwe baasjes Helen en Gerard. Het begon allemaal in maart vorig jaar. Na twee jaar liefdevol te zijn opgevangen in DOC Breda en twee eerdere kennismakingen, vond ik het wel welletjes en deed ik extra goed mijn best toen mijn nieuwe baasjes kwamen kennismaken met mij. Na een proefmiddagje in mijn nieuwe huis wist ik het zeker! Dit huis voldeed aan al mijn wensen; een grote tuin, een prikkelarme omgeving met heel veel groen en een grote bank!
En toen was het zover, we vonden allemaal dat we een perfecte match waren en ik besloot om mee te gaan naar mijn nieuwe huis. De eerste twee maanden was ik wel een beetje in de war. Ik had geen heimwee, maar wist ook niet zo goed meer hoe het was om samen te wonen in een huis. Ik was elke avond een beetje overspannen van al die aandacht die ik kreeg en alle nieuwe dingen die ik beleefde. Ik ging dan springen, rennen, blaffen en happen en heb mijn baasjes geloof ik wel wat hoofdpijn bezorgd. Ook begreep ik niet zo goed waarom ze mij steeds riepen als ik mijn energie liet gaan. Zo leerde ik dat niet alle honden eng zijn en dat het niet de bedoeling is om over sloten heen te springen (van ruim 2 meter breed) toen ik in een weiland achter eenden aan zat, waardoor mijn baas het aan de stok kreeg met een boer. Ik ben dus niet te oud om te leren dat de wereld eigenlijk best wel leuk is! Ik begin nu een beetje vriendjes te maken in de buurt en ik heb zelfs al met 2 hondjes gesnuffeld.
Ik vind het heerlijk om de hele dag te luieren in mijn mand of op de bank en vind het soms dan ook best vervelend als mijn baasjes me storen, omdat ik dan mee moet naar het bos of de polder in. De laatste tijd vind ik het eigenlijk veel leuker om de buurt te verkennen en laat ik mijn baasjes steeds meer zien van het dorp. Dat vinden ze niet altijd even leuk, maar ik doe het toch!
Mijn baasjes vinden mij de liefste Mechelaar ter wereld en ze komen elke avond gezellig bij mij op de bank zitten. Ook komen ze mij elke ochtend wakker knuffelen. En dat terwijl ik meestal nog zo lekker lig te slapen. Gaap! Ik ben dan ook heel blij voor hen dat ik geen dag spijt heb van mijn besluit om te gaan verhuizen en ik hoop dat ze nog heel oud mogen worden met mij.
Groet en een poot van Storm ?